Preloader

Mara Mura

Fairytale Bakery

office@maramura.ro Strada Benjamin Franklin nr. 5

Bunatatile Mara Mura

Produse inspirate de pasiunea noastră pentru prăjituri, sub bagheta celor mai buni cofetari și patiseri Mara Mura.

Title Image

Povestea Mara Mura

Totul începe ca o joacă în laborator, printre ingrediente naturale și arome care spun povestea deserturilor noastre preferate.

Home  /  Povestea Mara Mura

Ingrediente naturale si produse premium

Tot ce este natural si gustos intra in retetele noastre. Doar se stie ca ce e bun cu bun se face!

Laborator artizanal

Laboratorul este locul de joaca (serioasa), locul in care ne vin cele mai multe idei de combinatii noi de ingrediente pe retete de altfel clasice.

Atmosfera calda in note pastelate

Clientii nostri sunt prietenii nostri, iar una din misiunile noastre este sa le oferim locul perfect unde sa se intalneasca.

Noutati in fiecare luna

Diversitatea are o limita, se spune. Insa noi ne-am propus sa ducem aceasta limita cat mai departe, cu noutati in meniu de fiecare data cand avem inspiratie.

Despre noi

Totul incepe ca o joaca in laborator, printre ingrediente naturale si arome care spun povestea deserturilor noastre preferate. Luam o portie de inspiratie, jumatate de kilogram de pasiune, punem multa bucurie in compozitie, dupa gust si vedem rezultatul… Dulce de tot! Si stim unde ne gasim pentru degustare!

Torturile ne ies cel mai bine. Sau poate tartele? Pavlova este preferata noastra, dar nici la choux nu putem renunta si de aici ne pierdem cu pofta, pentru ca optiuni avem pentru toate gusturile.

Pe Mara o gasiti pe str. Benjamin Franklin, ascunsa in centrul orasului si in Baneasa Shopping City, la parter. Doua locatii, aceeasi Mara Mura, dar cu povesti diferite. Cand veniti in vizita, va spunem mai multe la o prajitura!

Intra in lumea magica a Marei

Unde ne intalnim

Mara Mura este acolo unde esti si tu: fie ca ai nevoie de un loc linistit in care sa savurezi prajitura preferata la o cafea aromata, fie ca ai nevoie de un boost de bun si energie in mijlocul sesiunii de cumparaturi.

MARA MURA ATENEU

Locul unde prajiturile spun povesti, iar prietenii Marei le pot savura intr-o atmosfera boema, la un cocktail racoritor sau o cafea aromata.

MARA MURA BANEASA SHOPPING CITY

Locul unde gasesti prajitura preferata, chiar si atunci cand ai o agenda incarcata. 

MARA MURA MALL PROMENADA SIBIU

Va asteptam sa savurati prajitura preferata si la Sibiu, in cea mai noua cofetarie Mara Mura din Promenada Mall. 

Echipa Mara Mura

Mara Mura este despre oameni. Si fiecare om din echipa noastra aduce ceva din el in ceea ce inseamna Mara Mura: pasiune, prietenie, deschidere, bucurie.