Povestea Mara Mura

Totul începe ca o joacă în laborator, printre ingrediente naturale și arome care spun povestea deserturilor noastre preferate.

Ingrediente naturale și produse premium

Tot ce este natural și gustos intră în rețetele noastre. Doar se știe că ce e bun cu bun se face!

Ouăle provin din surse alese cu grijă, de la fermele din jurul Bucureștiului unde găinile cresc în sisteme cage-free (fără cuști).

Laborator artizanal

Laboratorul este locul de joacă (serioasă), locul în care ne vin cele mai multe idei de combinații noi de ingrediente pe rețete de altfel clasice.

Atmosferă caldă în note pastelate

Clienții noștri sunt prietenii noștri, iar una dintre misiunile noastre este să le oferim locul perfect unde să se întâlnească.

Noutăți în fiecare lună

Diversitatea are o limită, se spune. Însă noi ne-am propus să ducem această limită cât mai departe, cu noutăți în meniu de fiecare dată când avem inspirație.

Despre noi

Totul începe ca o joacă în laborator, printre ingrediente naturale și arome care spun povestea deserturilor noastre preferate. Luăm o porție de inspirație, jumătate de kilogram de pasiune, punem multă bucurie în compoziție, după gust și vedem rezultatul… Dulce de tot! Și știm unde ne găsim pentru degustare!

Torturile ne ies cel mai bine. Sau poate tartele? Pavlova este preferata noastră, dar nici la choux nu putem renunța și de aici ne pierdem cu pofta, pentru că opțiuni avem pentru toate gusturile.

Pe Mara o găsiți pe Str. Benjamin Franklin, ascunsă în spatele Ateneului Român, în Băneasa Shopping City, la parter, în Floreasca – One City Floreasca – blocul din mijloc și în Centrul Vechi pe Strada Doamnei, la parterul Palatului Ghica. Patru locații, aceeași Mara Mura, dar cu povești diferite. Când veniți în vizită, vă spunem mai multe la o prăjitură!

Intră în lumea magică a Marei

Rulează videoul

Unde ne întâlnim

Mara Mura este acolo unde esti și tu: fie că ai nevoie de un loc liniștit în care să savurezi prăjitura preferată la o cafea aromată, fie că ai nevoie de un boost de bun și energie în mijlocul sesiunii de cumpărături.

Echipa Mara Mura

Mara Mura este despre oameni. Și fiecare om din echipa noastră aduce ceva din el în ceea ce înseamnă Mara Mura: pasiune, prietenie, deschidere, bucurie.

Roxana

The Problem Solver, zâmbetul fiind mereu inclus în soluție.

Elena

The Shy One, dar întotdeauna cu un zâmbet în colțul buzelor.

Ionuț

Always on time și incredibil de organizat.

David

The Nice Guy, îl găsești lângă tine fix când ai nevoie să comanzi ceva.

Coș

0 produse în coș